QUI SOM

Polimèdic s’ha convertit en els últims anys en un grup de centres de referència de tota l’àrea del sud de la Costa Brava. L’atenció mèdica global i coordinada que donem als nostres pacients està unida a l’eficàcia en la gestió de la informació i a la cura en el tracte humà.

La nostra filosofia de gestió es basa en la qualitat assistencial, una metodologia de treball moderna i eficaç i una tecnologia d’avantguarda, que són els elements imprescindibles per donar una assistència de primera qualitat als nostres pacients. Així, englobem totes les àrees de la pràctica mèdica, diagnòstica, terapèutica i rehabilitadora.

A més, l’oferta de 12 hores de servei diari fan del nostre centre un centre de referència en el servei, fet que permet, en definitiva, simplificar els tràmits que una persona ha de fer abans de posar-se en mans d’un especialista.

1997

DES DE

La nostra llarga trajectòria, juntament amb els millors professionals, fan que siguem un centre de referència en sanitat i salut. Comptem amb diferents espais completament equipats i moderns per poder oferir un concepte d’assistència i atenció integral a les persones, que és, en definitiva, el nostre principal objectiu.